Vacanta de 10.000 de euro pentru Alex Ceausu. Regizorul s-a rasfatat in cele mai exotice colturi ale lumii!

Cunoscut pentru vacantele extravagante, Alex Ceausu s-a rasfatat si de aceasta data cu un concediu mult asteptat. Acesta a petrecut 20 de zile in Kenya, Tanzania si Zanzibar, iar toata distractia l-a costat mai bine de 10.000 de euro. Regizorul se declara multumit de timpul petrecut in acele locatii, mai ales ca a avut parte de aventuri nebune, tipic acestuia.
alex ceausu
„Mi-am luat o vacanta, dupa o perioada lunga de filmari. Am ales Kenya si Tanzania pentru safari printre lei, elefanti, girafe si zebre, iar Zanzibar pentru apa cea mai limpede, de culoare turqoise, din lume. Am avut un sentiment unic, atunci cand am privit un leu in fata ochilor. Te cuprinde o stare de frica, pentru ca nu stii ce are de gand sa faca, sa te atace sau sa vina cuminte la tine. Acolo, daca nu esti intr-o masina special conceputa pentru safari, ai toate sansele de a deveni hrana pentru <>”, povesteste regizorul.
Alex Ceausu relateaza amuzat cum a avut ocazia de a mangaia o testoasa, de 150 ani, care cantarea 300 de kg, si care traia o poveste de iubire cu un…hipopotam.
„Cea mai amuzanta intamplare, din vacanta mea, a fost aceea cand am facut „cunostinta” cu o testoasa de 150 ani, care se iubea cu un hipopotam. Am ras copios cand ghizii mi-au povestit acest amanunt.”
Alex Ceausu, are un palmares bogat in ceea ce priveste realizarea de videoclipuri, atat pentru artisti romani cat si internationali, precum: Tonny Cottura, Pachanga, Big Ali, Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project , Anna Lesko, Loredana, BUG Mafia, Glorya, Naguale etc.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns