Regizorul Alex Ceausu i-a invatat, pe localnicii din Zanzibar, cum sa faca afaceri

Pe Alex Ceausu, vedetele de la noi il stiu ca fiind unul din apropiatii lor, responsabil cu realizarea videoclipurilor pentru acestea.
alex ceausu
De curand, regizorul s-a intors dintr-o vacanta exotica, de 20 zile, din indepartata Africa, acolo unde a experimentat toate traditiile din acea zona. Cu aceasta ocazie, Alex a luat initiativa de a le oferi localnicilor din Zanzibar idei despre cum sa-si inceapa o afacere. Ideea i-a venit dupa ce a constat ca traiul de viata, pe care-l duc acolo, este unul sub nivelul de subzistenta.
„In zanzibar i-am invatat pe localnici cum sa faca afaceri, cum sa faca bani pentru un trai mai bun. Ei stateau de dimineata pana seara postati pe plaja, incercand sa vanda scoici, pe care oricum le gaseai daca te plimbai pe plaja, sau esarfe de diferite culori. Din pacate, nimeni nu-i baga in seama. Am mers la ei si i-am intrebat daca nu vor sa faca si ceva bani, daca se tot chinuie atat in soare. Le-am spus ca in locul scoicilor sa se catere in cocotieri si sa aduca la plaja nuci de cocos proaspete, sa-mi dea sa beau in fata celorlalti turisti, si astfel toti cei de pe plaja vor dori la fel..
Recunosc, la inceput au fost reticienti, se speriau ca raman cu nucile de cocos nevandute, pentru ca daca stau prea mult in soare, dupe ce sunt culese, se strica. Le-am promis ca daca nu vor cumpara alti turisti, le voi cumpara eu pe toate. Au adus 2 saci plini, mi-au dat una sa beau, ceilalti turisti au vazut si au inceput sa cumpere. Planul a functionat, si s-au vandut toate in cateva minute, iar eu am mancat 10 zile tot felul de fructe exotice, pe care africanii mi le aduceau gratis, in semn de recunostinta pentru o noua afacere profitabila in zona. E o zona neexploatata din punct de vedere al afacerilor care, culmea, sunt la indemana celor care locuiesc acolo. Sper ca, la urmatoarea vacanta, sa vad ca ideea mea a prins contur si, totodata, am pus bazele unei afaceri de succes, cat sa le imbunatateasca traiul.”, a conchis regizorul.
Alex Ceausu, are un palmares bogat in ceea ce priveste realizarea de videoclipuri, atat pentru artisti romani cat si internationali, printre care amintim: Tonny Cottura, Pachanga, Big Ali, Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project , Anna Lesko, Loredana, BUG Mafia etc.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns