Primele imagini cu Mirela Boureanu Vaida dupa ce a nascut! Vedeta s-a externat

Mirela Boureanu Vaida a nascut saptamana trecuta o minunatie de fata, pe Carla Maria, micuta aducandu-i prezentatoarei TV o mare bucurie in suflet. La doar trei zile de la nastere, vedeta s-a si externat de la maternitatea la care a nascut, semn ca se simte foarte bine dupa nasterea pe cale naturala pe care a avut-o.
mirela boureanu vaida
Pe 20 februarie, la ora 08:02, Mirela Boureanu Vaida a devenit mama pentru prima data! Micuta Carla Maria a venit pe lume pe cale naturala si atat mama, cat si micuta se simt foarte bine. „Totul a fost perfect! Un travaliu usor, dar care a durat 8 ore. Fetita are 3,310 kg, 51 de cm si a primit nota 10 din partea medicilor. A decurs totul minunat! Sunt foarte fericita!”, a spus Mirela Boureanu Vaida pentru www.spynews.ro.

De altfel, povestea Mirela Boureanu Vaida, sarcina a fost una usoara. „Chiar mi-a dat voie aceasta sarcina, aceasta fetita, sa imi fac toate mendrele. Am o fetita care pare mai degraba grasuna, bucalata si lunguta. Sotul meu vorbeste singur prin casa: «Tati o sa iti cumpere si o sa te cocheteasca si o sa te faca si o sa iti puna fundite»“, spunea Mirela Boureanu Vaida, in ultimul interviu adordat inainte sa nasca.
Acum, la trei zile de la nastere, frumoasa prezentatoare TV a iesit din maternitatea in care a nascut, alaturi de sotul ei care o ducea in landou pe Carla Maria si, zambind, s-a indreptat spre masina care urma sa o duca acasa.

loading...
„Abia astept sa incepem viata noua, ca azi o ducem acasa, emotia este foarte, foarte mare”, a mai spus Mirela Boureanu Vaida dupa ce s-a externat din maternitatea bucuresteana in care a nascut.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns